Over Snelbander Fietstechniek

De naam Snelbander is een begrip in Arnhem. Onze start maakten we in 1988 in de Oude Oeverstraat. Onze fietsenwinkel / fietsenstalling in de Velperpoortlangstraat moest na 17 jaar het veld ruimen voor vastgoedbelangen. Dit was aanleiding onze huidige winkel / werkplaats optimaal in ter richten: u treft in onze showroom een zorgvuldig gekozen selectie merkfietsen aan. Daarnaast kunnen wij in onze professioneel ingerichte werkplaats – ingang Spinschoolstraat –  elk soort reparatie efficiënt uitvoeren. We zijn er trots op, dat zoveel fietsbezitters de weg naar Snelbander Fietstechniek hebben gevonden. De mobiele afdelingen van diverse overheidsdiensten mogen we bijvoorbeeld ook tot onze klantenkring rekenen.

Onze diensten

Arnhem is een fietsstad en Arnhemmers maken om uiteenlopende redenen gebruik van de fiets. Dat beeld ziet u in onze showroom terug. Daar hebben wij onder het motto ‘minder is meer’ voor u een zorgvuldig samengestelde kleine collectie van ons totale aanbod samengesteld. Als dealer van de betere fietsmerken kunnen wij overigens aan nagenoeg elke wens voldoen. Ook bieden wij een keur aan fietsaccessoires aan. Denkt u aan tassen, jacks, regenkleding, fietsschoenen, fietscomputers enz. Heeft u – al of niet samen met ons – de keus voor de fiets die bij u past gemaakt, dan behoort het afsluiten van een verzekering tot de mogelijkheden.

Snelbander Fietstechniek is een RDW erkend bedrijf

Wij zorgen ervoor dat u officieel met kenteken en verzekering de weg op kan!

Authorized Service Center van Speedpedelecs.com

Snelbander Fietstechniek is specialist op het gebied van Speed Pedelecs! Als éérste winkel in Nederland heeft  Snelbander Fietstechniek zich voor de regio Gelderland gespecialiseerd in exclusieve Speed Pedelecs. Op zoek naar een nieuwe fiets? Bekijk dan www.speedpedelecs.com of bezoek onze winkel!