Urban Arrow

Wij maken aantrekkelijke, hoogwaardige transportfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen zich razendsnel door de stad kunnen bewegen en er ook nog eens mooi uit zien. Daarmee willen we het gebruik van scooters en auto’s sterk terugbrengen. Dit doen trouwens we niet alleen voor Nederland. We willen ook de beste transportfietsen voor de rest van de wereld maken. En daarom zijn we inmiddels al actief in 11 landen.

Snelbander Urban Arrow

Family

De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt.

Onze accessoires zorgen ervoor dat je de fiets helemaal kunt aanpassen aan jouw gezin. Bijvoorbeeld met een opklapbaar bankje of een extra zitje achterop. Allemaal uitgevoerd in mooi Dutch design. Niet met de auto, maar lekker fietsen. Wat wil je gezin nog meer!

Shorty

De Shorty is een stoere woon-werk fiets. Je vervoert razendsnel spullen van A naar B met de elektrische trapondersteuning en de comfortabele traploze versnellingsnaaf. Op een groene manier welteverstaan. Want de Shorty stoot, in tegenstelling tot een scooter, geen fijnstof uit en maakt bijna geen geluid.

En, voor we het vergeten, hij ziet er erg stoer uit. En helemaal Dutch Design. Dat zie je er aan af!

Cargo

De Cargo is het meest efficiënte vervoermiddel om the last mile af te leggen. Hij is snel, filevrij en kan veel vracht in één keer vervoeren. Net als een bestelwagen eigenlijk. Maar naast een groot aantal zakelijke voordelen is er nóg een belangrijk pluspunt dat de Cargo aantrekkelijker maakt dan een bestelwagen.

De Cargo houdt de stad leefbaar. Hij stoot geen fijnstof uit en rijdt bijna geluidloos. Goed voor het milieu dus. En voor het imago van je bedrijf.

 Ook voor ZZP-ers en bedrijven!

Naast particulieren zien steeds meer professionals en bedrijven de voordelen van het inzetten van elektrisch fietsvervoer. Soms doen zij dat naast, soms ook in plaats van de lease auto, het busje etc.

De vervoersbehoeften van grotere bedrijven zijn doorgaans divers. Gericht inzetten van elektrische bakfietsen - al of niet met transportmogelijkheden - zal de kosten verlagen. Bovendien maakt u als onderneming een onderscheidend statement door de inzet van de meest milieuvriendelijke vorm van mobiliteit: de Bakfiets!

Mogelijkheden voor bedrijfsmatige inzet van elektrische fietsen en bakfietsen zijn er te over. Denkt u aan de inzet als gereedschapwagen, voor timmer- en herstelwerkzaamheden, onderdelendistributie, hondenuitlaatservice, koeriersdienst of als lokaal vervoermiddel op werklocaties elders in het land (met de bestelbus met elektrische (bak)fiets erin naar plaats A, daar bakfiets uitladen etc).

Snelbander Fietstechniek laat u graag de mogelijkheden zien.

Proefrit Aanvraag