Bakfiets verhuur bij Snelbander fietstechniek in Arnhem.

Op de elektrisch ondersteunde bakfiets samen met je kinderen, door bossen en parken, langs bezienswaardigheden, rivieren en in de polders. In  Arnhem en omgeving fiets je lekker weg. De Liemers en Veluwezoom zijn fietsgebieden om van te houden. Het gevarieerde landschap en de fietsroutes maken dat je hier heerlijk buiten bent. Dit kan allemaal dankzij het handige netwerk van fietsknooppunten.

Met de bakfiets kom je overal en maak je er een onvergetelijke dag van.

Wat huur je?

Op dit moment hebben we een Dolly Edrive met een moderne 36V-13A accu, deze is gekoppeld aan een soepel oppakkende 250watt borstelloze motor. Hiermee heeft het Edrive systeem een groot bereik en een soepele, krachtige en ook stille motor.

Het display is degelijk en robuust, hiermee heeft u de keus uit 6 standen in ondersteuning. Daarnaast is met het display ook de loophulp te bedienen, ideaal bij het draaien en keren in de kleine ruimte.

De accu wordt geplaatst in de bak (onder het bankje), samen met de nette kabelloop wordt hiermee de mooie belijning van de Dolly behouden. De plaatsing in de bak onder het bankje zorgt er ook voor dat de accu niet direct wordt blootgesteld aan regenwater.

Bij een bakfiets met elektrische ondersteuning is een goede remkracht erg belangrijk. Bij de Dolly Edrive ziet u ook geen velgrem terug, de Edrive is altijd voorzien van een krachtige Rollerbrake rem op het voorwiel en een Shimano nexus 8 versnellingsnaaf.

Meer huurinformatie.

Men dient een geldig legitimatiebewijs ( paspoort of rijbewijs ) te overleggen.
De borg bedraagt € 250,- . Dit bedrag dient vooraf contant te worden betaald. De huur wordt na terugkomst verrekend met de borg.

Prijzen.

De elektrische bakfiets kost € 30.- per dag incl. extra kettingslot en verzekering.

Accessoires:

Regentent - € 6,- per dag

Bakfiets verhuur aanvraag