Werkplaats

Tijdens en na de garantie heeft uw fiets onderhoud nodig en soms is een fietsreparatie – al is het ‘alleen maar’ een lekke band – onvermijdelijk.

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Snelbander Fietstechniek. Wij kunnen in onze professioneel ingerichte werkplaats – ingang Spinschoolstraat achter het politiebureau -  elk soort reparatie efficiënt uitvoeren. We zijn er trots op, dat zoveel fietsbezitters de weg naar Snelbander Fietstechniek hebben gevonden. De mobiele afdelingen van diverse overheidsdiensten mogen we bijvoorbeeld ook tot onze klantenkring rekenen.

Onze werkwijze is simpel: Vakkundig en transparant werken met duidelijke diagnoses en afspraken. Over het algemeen geldt: s'morgens brengen, s'middags weer ophalen.
Een (elektrische) leenfiets staat klaar.

Ook fietsen die bij collega handelaren of op het internet zijn gekocht, kunt u bij ons laten repareren of rijklaar laten maken.

Een afspraak kunt U maken door het contact formulier in te vullen onderaan de pagina.

Maak gebruik van onze haal en breng service.

Het kan natuurlijk zijn dat u thuis een kapotte fiets heeft staan en dat u niet in de gelegenheid bent om deze bij ons te brengen. In dat geval kunt u gebruik maken van onze haal en/of breng service. Mocht de fiets opgehaald moeten worden zijn er wel geringe kosten aan verbonden.

Een afspraak kunt U maken door het contact formulier in te vullen.

LAAT NU UW FIETS VOORJAARS KLAAR MAKEN!

Lees meer over een voorjaarsbeurt.