Kalkhoff

Vooruitgang "Made in Germany" sinds 1919: Kalkhoff is erin geslaagd elk jaar opnieuw vooruit te lopen op nieuwe trends en doorslaggevende innovaties op de markt te introduceren. Ontwikkeld, getest en gefabriceerd in Duitsland. Dankzij de combinatie van traditionele waarden en moderne technologieën kunnen wij voor iedereen een perfecte fiets aanbieden.

Zodra u op de pedalen van de Kalkhoff Pedelec-modellen trapt, ondersteunen krachtige elektromotoren uw voorwaartse beweging. Geniet van het lichte fietsen en ga voor een milieuvriendelijke manier van voortbewegen. Ons veelzijdige productassortiment biedt voor elke toepassing het perfecte e-bike-model.

Een elektrische fiets is een complex product. Het ideale model, de juiste maat of ook de perfecte uitrustingsdetails voor het betreffende toepassingsgebied zijn niet altijd gemakkelijk te vinden.

Kalkhoff kiest daarom voor een nauwe samenwerking met Snelbander Fietstechniek. Kalkhoff noemt Snelbander Fietstechniek deskundig en enthousiast voor fietsers. Daarnaast wordt er permanent bijgeschoold. Daarom kunt u er op vertrouwen dat u de juiste fiets krijgt.

 

Kalkhoff Integrale

De nieuwe Kalkhoff Integrale is een statement

1. Perfecte integratie van accu en motor
2. Krachtig draaimoment van tot wel 80 Nm
3. Extra versnelling met de ultra-modus
4. Uitgebreide functies van de intelligente navigatiefunctie

Alleen Kalkhoff profiteert van het feit dat het zowel de onderstellen alsook de aandrijvingssystemen kan ontwikkelen. Hierdoor is een technisch hoogstandje mogelijk waarvan alle onderdelen tot in het kleinste detail op elkaar zijn afgestemd.

Kalkhoff Include

Finish en functie in harmonie.

1. Het elegante design omsluit de techniek op slimme wijze.
2. Natuurlijk rijgevoel dankzij eenvoudig op- en afstappen.
3. Sterk en toch zeer stil aandrijvingssysteem.
4. Comfortabele en exclusieve uitrusting.
5. Uitgebreide navigatiefunctie met routes voor heel Europa.

De Kalkhoff Include is een comfortabele begeleider en wijst u de weg – met een elegant design en een hoogwaardige uitrusting. Voor in de stad of tijdens lange fietstochten.